Wafelverkoop 2021

 
 
Beste ouders en supporters van onze leerlingen van het Sint Lievenscollege!

We organiseren opnieuw een wafelverkoop om de school te ondersteunen in diverse zaken zoals aanleg speelplaats, aankoop spelmaterialen etc.

Praktisch:

-Bestellen kan tem maandag 15 november, betaling dient meteen bij het plaatsen van de bestelling te gebeuren.

-Afhalen op de speelplaats van uw keuze dd vrijdag 26 november.
-bestellingen die niet tijdig betaald zijn worden niet aan de leverancier doorgegeven.

-Bestellingen kunnen enkel opgehaald te worden op vrijdag 26 november
 
Help je ons een handje mee met de bestellingen te verwerken op woensdag dd 24 november? Of bij het uitdelen van de bestellingen op vrijdag 26 november vanaf 15u? graag een mail naar voorzitter@sintlievensouders.be
 
Wij kijken al uit naar jouw bestelling en eventuele hulp!
 
 
Share

Hobokense Polderwandeling

Zin in een gezonde wandeling in de grootste brok natuur in Antwerpen Stad? Dit in gezellig samenzijn met andere ouders en kinderen van Sint-Lievens? Dit allemaal onder begeleiding van een zeer enthousiaste natuurgids en buurtbewoner Walter? En onderweg een goed gevulde picknick tafel met zalige drankjes, soep, broodjes en ander lekkers?

De ouderraad van Sint-Lievens nodigt jullie graag uit om samen het nieuwe schooljaar in te luiden en om elkaar beter te leren kennen.

 Praktisch
• Wanneer: zaterdag 16 oktober om 13u00
• Afstand: 7,5 km
• Startpunt: parking van horecazaak De Schorren,Graspolderlaan 32, 2660
Antwerpen (gratis parking)
• Niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens
• Inschrijven: graag aantal personen doorgeven voor di. 12 okt. via
https://forms.office.com/r/LWK4hnGeEG (om de nodige versnaperingen te
voorzien)
Prijs: Gratis

Share

Ouderraad in corona-tijden

Hopelijk is iedere ouder van onze school gezond en blijft iedereen positief in deze moeilijke tijden!  De vele initiatieven van verenigingen houden ons zeker bezig!  

Ook de scholen zetten zich in om de kinderen structuur te blijven brengen en taken door te geven, dit is weer gestart na deze ongewone paasvakantie. 

Van de ouders zelf wordt de nodige inzet gevraagd om alles in goede banen te leiden.  

We willen u zeker oproepen om in nauw contact te blijven met de juf of meester indien nodig.  U heeft zeker een mail waar u de school kan bereiken, die mail vindt u op het takenpakket. 

U heeft waarschijnlijk ook contact met ouders van vriendjes van uw kind en een babbeltje op afstand of een mailtje om af te toetsen kan wonderen verrichten.  Vergeet zeker niet een kijkje te nemen en een foto te delen van jullie activiteiten met vriendjes van school PRIKBORDEN SINT-LIEVENSCOLLEGE

Natuurlijk zijn wij als ouderraad ook aanwezig via mail om antwoorden te geven of problemen te bundelen naar de school toe, u kan ons altijd contacteren via voorzitter@sintlievensouders.be

Momenteel zijn alle activiteiten voor dit schooljaar uitgesteld, ook de fuif, we houden u op de hoogte op het einde van het schooljaar wat we volgend jaar voor u in petto hebben.  

Share