Ouderraad in corona-tijden

Hopelijk is iedere ouder van onze school gezond en blijft iedereen positief in deze moeilijke tijden!  De vele initiatieven van verenigingen houden ons zeker bezig!  

Ook de scholen zetten zich in om de kinderen structuur te blijven brengen en taken door te geven, dit is weer gestart na deze ongewone paasvakantie. 

Van de ouders zelf wordt de nodige inzet gevraagd om alles in goede banen te leiden.  

We willen u zeker oproepen om in nauw contact te blijven met de juf of meester indien nodig.  U heeft zeker een mail waar u de school kan bereiken, die mail vindt u op het takenpakket. 

U heeft waarschijnlijk ook contact met ouders van vriendjes van uw kind en een babbeltje op afstand of een mailtje om af te toetsen kan wonderen verrichten.  Vergeet zeker niet een kijkje te nemen en een foto te delen van jullie activiteiten met vriendjes van school PRIKBORDEN SINT-LIEVENSCOLLEGE

Natuurlijk zijn wij als ouderraad ook aanwezig via mail om antwoorden te geven of problemen te bundelen naar de school toe, u kan ons altijd contacteren via voorzitter@sintlievensouders.be

Momenteel zijn alle activiteiten voor dit schooljaar uitgesteld, ook de fuif, we houden u op de hoogte op het einde van het schooljaar wat we volgend jaar voor u in petto hebben.  

Share